Viesu informēšana par resursu taupīšanu "Zaļā sertifikāta" saimniecībās

07.08.2020

"Lauku ceļotājs" ir izstrādājis un "Zaļā sertifikāta" uzņēmējiem nosūtījis informatīvus materiālus,  kas noderēs, stāstot viesiem par to, kādēļ  saimniecībai ir Zaļais Sertifikāts un kas aicina viesus taupīt resursus – izslēgt gaismu izejot no telpas, atvienot elektro ierīces, kad tās netiek lietotas, piedomāt par ūdens taupīšanu, šķirot atkritumus, u.c. Aicinām viesus arī savā atpūtas laikā būt atbildīgiem pret resursu lietošanu.

Vēlam zaļu, veselīgu un labiem ceļojumiem bagātu vasaras nogali!
 


Plakāti KĀ TAUPĪT ŪDENI un 10 IETEIKUMI ŪDENS TAUPĪŠANAI
Šie plakāti domāti pievienošanai Zaļā Sertifikāta viesu mājās Jūsu un viesu informācijai, novietošanai mazgāšanās telpās vai citur, kur tiek patērēts ūdens.
   

Uzlīmes elektrības taupīšanai
Šīs uzlīmes ar norādēm latviešu un angļu valodās atgādinās viesiem izslēgt gaismu aizejot un atvienot elektroierīces no tīkla, kad tās netiek lietotas.


Atkritumu šķirošanas uzlīmes
Līmējamas uz stiklam, papīram, plastmasai, izlietotajām baterijām, organiskajiem atkritumiem un nešķirojamiem atkritumiem paredzētajām atkritumu tvertnēm.

  

Uzlīme ŠEIT IESPĒJAMS UZLĀDĒT ELEKTROAUTO
Ja piedāvājat viesiem iespēju uzlādēt elektroauto, elektrovelo vai citu ar elektrību darbināmu spēkratu, varat piestiprināt šo uzlīmi gan pie ieejas redzamā vietā, gan pie uzlādes vietas. Uzlīmes teksts latviešu un angļu valodā.

 


Skatīt citas ziņas ...