Lauku tūrisma APTAUJAS ANKETA uzņēmējiem

07.10.2020

Kā katru gadu, mēs, Latvijas lauku tūrisma asociācija "Lauku ceļotājs", vēlamies apkopot informāciju par aizvadīto tūrisma sezonu.

Šis gads mums visiem ir bijis izaicinājumu pilns - kādam ar jaunām iespējām, citam diemžēl ar zaudējumiem. Tāpēc šogad it īpaši svarīgi būtu saprast kopējo situāciju lauku tūrisma nozarē Latvijā. Lūdzu, padalieties, kā Jums ir pagājusi 2020. gada tūrisma sezona, un aizpildiet anketu: https://forms.gle/WiDaNoDnG8zyjVjw5 līdz 26. oktobrim.

Ļoti bieži sniedzam intervijas medijiem un šī informācija arī nepieciešama nozares interešu aizstāvībai, tāpēc lūdzam jūsu atsaucību. Ar aptaujas kopsavilkumu varēsiet iepazīties arī LLTA "Lauku ceļotājs" mājas lapā un "Lauku ceļotāja" biedru on-line kopsapulcē, kas tiek plānota 24.11.2020 (tikai LC biedriem).


Protams, priecātos, ja novērtējat mūsu kā Asociācijas darbu un tie, kas līdz šim nav mūsu biedru pulkā, mums pievienotos, lai kopā attīstītu lauku tūrismu Latvijā. Asociācijā "Lauku ceļotājs" var iestāties, iesniedzot rakstisku pieteikuma anketu (pievienota pielikumā). Sīkāk par asociācijas biedriem: www.celotajs.lv/lv/c/prof/assoc/members. Plašāka informācija par asociāciju „Lauku ceļotājs” pieejama šeit: www.celotajs.lv/lv/c/prof/assoc.


Skatīt citas ziņas ...