Biznesa forumā apspriež Baltijas jūras reģiona tūrisma potenciālu

23.10.2023

Baltijas jūras reģiona tūrisma produktu radītāji un to patērētāji 4. oktobrī tikās Baltijas tūrisma biznesa forumā un seminārā, ko Rīgā organizēja Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA). 


Baltijas jūras reģiona tūrisma produktu radītāji un to patērētāji 4. oktobrī tikās Baltijas tūrisma biznesa forumā un seminārā, ko Rīgā organizēja Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) https://www.nordictourismcollective.com/balticseatourismforum

Foruma galvenais mērķis bija informēt par tūrisma tendencēm un attīstību, sniedzot pārskatu par reģiona potenciālu un to, kā konkurēt globālā mērogā, lai sasniegtu drošu un ilgtspējīgu izaugsmi. 

Savukārt programmā “Ilgtspējība un inovācijas tūrisma nozarē kā Baltijas jūras reģionālās izaugsmes dzinējspēks” organizētais seminārs pulcēja tūrisma piegādātājus un pircējus no visa Baltijas jūras reģiona, lai diskutētu par turpmāko sadarbību. 

“Lauku Ceļotājs” pārstāvniecība tūrisma forumā tikās ar daudziem pakalpojumu sniedzējiem, pircējiem un nozares pārstāvjiem, prezentējot Baltijas dabas tūrisma produktu. 

Seminārā piedalījās pircēji un piegādātāji no Baltijas jūras reģiona valstīm – Zviedrijas, Somijas, Igaunijas, Latvijas, Lietuvas, Polijas, Vācijas u.c.


 


Skatīt citas ziņas ...