LC un Statoil Latvija jau otro gadu organizē akciju - Apceļo Latviju!

10.01.2012

Lai veicinātu Latvijas iedzīvotāju interesi par Latvijas apceļošanu un izzināšanu, Statoil Latvija un Lauku ceļotājs jau otro gadu piedāvā Latvijas iedzīvotājiem akciju APCEĻO LATVIJU. Akcija paredz, ka ikviens Statoil Extra kartes īpašnieks, kurš dosies apceļot Latviju, varēs izmantot šīs kartes ne tikai Statoil, bet arī Lauku ceļotāja naktsmītnēs. Akcija ir spēkā no 2012. gada 1. janvāra līdz 2012. gada 31. decembrim.


Šogad akcijā piedalās jau 56 tūrisma naktsmītnes (Latvijas Lauku tūrisma asociācijas  biedri), kuras Statoil Extra kartes īpašniekiem nodrošinās 15% atlaidi nakšņošanas pakalpojumiem. Sev piemērotāko naktsmītni variet izvēlēties Lauku ceļotāja mājas lapā: www.celotajs.lv/apcelolatviju

Ja vēlaties gūt jaunas idejas Latvijas apceļošanai iepazīstieties ar 18 Lauku ceļotāja maršrutiem, kas paver plašas iespējas apceļot visu Latviju ar auto, ar velo, ar laivām, individuāli izvēloties ceļojuma reģionu, ceļojuma veidu un dienu skaitu. Pieci no piedāvātajiem maršrutiem ir jauni un izstrādāti īpaši šīs akcijas vajadzībām. Tie ir maršruti, kas domāti Latvijas apceļošanai ar automašīnu: Skaistā Dienvidkurzeme, Gar Daugavas labo krastu, Viduslatvijas tūre, Centrālās Vidzemes tūre, Austrumlatvijas un Latgales tūre.

Visi maršruti tiek piedāvāti ar mērķi atbalstīt Latvijas apceļotājus ar praktisku un izziņas informāciju par dažādiem kultūras, dabas un tūrisma infrastruktūras objektiem attiecīgā Latvijas reģionā.

Apceļo Latviju!

Informācija par akciju arī Statoil Latvija mājas lapā.


Skatīt citas ziņas ...