Ķemeru ceļotāju diena 2014

29.04.2014

Dabas aizsardzības pārvaldes Pierīgas reģionālā administrācija sadarbībā ar Ķemeru nacionālā parka reģiona uzņēmējiem un pašvaldībām aicina uz Ķemeru nacionālā parka CEĻOTĀJU DIENU dabiski – veselīgās noskaņās 3. maijā!


Došanās dabā lielai daļai cilvēku nozīmē atpūtu un iespēju izrauties no ikdienas. Bet vai esi padomājis, cik ļoti liela nozīme dabai – visplašākajā šī vārda nozīmē – ir mūsu veselības uzturēšanā un uzlabošanā? Tieši par šo tematu aizdomāties šogad aicina Ķemeru nacionālā parka Ceļotāju diena. Tāpat kā citus gadus, netrūks piedāvājumu veselības nostiprināšanai visdažādākajos veidos – gan izvingrinot muskuļus velo un laivu braucienos, izjādēs ar zirgiem un citās ne mazāk interesantās nodarbēs, gan ieelpojot kārtīgu malku lauku gaisa lauku mājās, gan arī tiekot pie „šķipsniņas” adrenalīna mazliet ekstrēmāku pārgājienu laikā. Netrūks arī treniņu prātam dažādu izzinošu nodarbību un spēļu laikā. Un kas gan būtu veselība bez veselīga uztura – arī par to būs padomāts šīs Ceļotāju dienas laikā, dodot iespēju piedalīties veselīga uztura darbnīcā. Un, visbeidzot, „bonuss” ikvienai Ceļotāju dienas aktivitātei – mums visiem tik ļoti nepieciešamā ikdienas deva dzīvesprieka un pozitīvu emociju!
 
Īpašais piedāvājums no Ķemeru nacionālā parka fonda tiem, kuri vēlas ceļot dabai draudzīgi – bezmaksas autobuss, kas dienas laikā kursēs no Ķemeriem uz dažādām pasākuma norišu vietām. Autobusa kursēšanas laiki ir saskaņoti ar vilcienu pienākšanas laikiem Ķemeru dzelzceļa stacijā. Vilcienu sarakstus meklējiet www.pv.lv.

Īpašu piedāvājumu Ceļotāju dienai šogad sarūpējusi arī Jūrmalas pilsēta, piedāvājot īpašu cenu un laikus upes kuģīša braucieniem laikā no 1.-5. maijam:

  • 11:00 – 13:30 Rīga – Majori; Cena: vecākiem 20 EUR, bērniem 10 EUR, bet braucot kopā ar vecākiem bezmaksas!
  • 14:00 – 15:00 pa Lielupi no Majoriem Cena: vecākiem 2,50 EUR un bērniem bezmaksas!
  • 15:30 – 16:30 pa Lielupi no Majoriem Cena: vecākiem 2,50 EUR un bērniem bezmaksas!
  • 17:00 – 19:30 Majori – Rīga Cena: vecākiem 15 EUR, bērniem 10 EUR, bet braucot kopā ar vecākiem bezmaksas!

Noskaņojies uz vismaz vienu pilnu dienu ārpus mājas, izlasi visu šeit atrodamo informāciju par Ceļotāju dienu, izveido savu dienas plānu un – uz priekšu!

Pasākumu vietu pārskata karte

Pasākuma programmu un sīkāku informāciju meklē te: http://www.daba.gov.lv/public/lat/aktualitates/kemeru_celotaju_diena/


Skatīt citas ziņas ...