Tiek atklāta pieteikšanās šovam “Saimnieks meklē sievu"

22.05.2017

Saimniek, ir klāt diena, kura, iespējams, uz visiem laikiem mainīs tavu mīlas dzīvi! TV3 šovs “Saimnieks meklē sievu” aicina visus Latvijas brīvos saimniekus pieteikties dalībai šova ceturtajā sezonā, aizpildot anketu.

Nav neviena iemesla, lai kavētos: šovs būs neaizmirstams vasaras piedzīvojums, čaklu saimniecīšu izpalīdzīgās rokas noderēs karstākajā lauku darbu periodā un, kas zina, varbūt arī īsto sirdsdāmu izdosies satikt!


“Saimnieks meklē sievu” ir palīdzējis uzplaukt jaunām ģimenēm un šobrīd pasaulē nākuši jau četri bērni, kuru vecāki viens otru ieraudzījuši tieši šai šovā.

Lai sauktos par saimnieku, nav obligāti visa diena jāpavada ar dakšu rokas vai traktorā – gaidām pieteikumus arī no kalējiem, vīndariem, pirtniekiem, aldariem, keramiķiem, zivjaudzētājiem, viesu māju saimniekiem un citiem saimnieciski noskaņotiem vīriem no visas Latvijas.
Galvenais, lai saimniekam ir saimniecība un brīva sirds.

Aizpildiet pieteikuma anketu un pievienojiet fotogrāfiju portālā Skaties.lv vai sūtiet pieteikumu pa pastu.
Adrese: “Saimnieks meklē sievu” TV3, Dzelzavas iela 120G, Rīgā, LV-1021
Saimnieku pieteikumus gaidīsim līdz 31. maijam.

Ja zināt kādu saimnieku, kurš meklē saimnieci – palīdziet viņam tikt galā ar šo darbu un piesakiet dalībai šovā. Garantējam – vēlāk viņš būs pateicīgs.

Saimnieki, laiks mosties no ziemas miega un rīkoties! Aizpildi anketu jau tagad!

 


Skatīt citas ziņas ...