VASARSVĒTKI BĪRIŅU PILĪ 2017

24.05.2017

Ceriņu ziedu plaukumā 4. jūnijā 13.30 Bīriņu Pils dārzā norisnāsies Vasarsvētku svinības. Šajā dienā kā sendienās Jūs priecēs grupas "Svētbrīdis", mūzika, gleznas, Lielais Šlāgerkoncerts – Zaļumballe, amatnieku tirdziņš, atrakcijas bērniem un pieaugušajiem, kā arī āra kafejnīcas un citas visnotaļ svētkiem piederošas lietas. Atpūta visai ģimenei.


Vasarsvētki Bīriņu Pilī atkal būs vieni no pirmajiem plašajiem Dārza svētkiem šajā sezonā, kas pulcē ap 2000 dalībnieku.

  • 13.00 svētkus atklās Krimuldas mūzikas un mākslas skolas orķestris A. Buņķa vadībā;
  • 13.30 Svētbrīdis ar mācītāju Ivaru Jēkabsonu un Vidrižu pagasta jaukto kori “Zvīgzna”; 
  • 14.00 Šlāgerkoncerts - Zaļumballe, kurā mūs priecēs vairāk kā 20 populārākās Latvijas šlāgergrupas, tajā skaitā, Santa Sāre,  Armands Dudeks, Dvinskas Muzikanti, Ginc Un Es,  Santa Kasparsone,  Starpbrīdis, Kantoris 04, Zeļļi, Duets Anita Ozola &Ivo Voiceščuks, Muiža, Aigariņš, Vēja Runa, Sandris Dubovs, Viktors Tilčiks, Māsas Legzdiņas, Miera Vējos,  Gunārs Meijers,  Liepavots, Grupa Vilx, Ēriks Gruzniņš, Henrihs Kalvītis. 

Visi aicināti uz deju plača uzturēt seno Vasarsvētku zaļumballes tradīciju! 

Pils zālēs baudāma Mākslinieka Zigmāra Grundmaņa gleznu izstāde “Jūras elpa”, apskatāma Roberta Kulpes privātkolekcija "Nauda Latvijā un pasaulē", kā arī Jūsu rīcībā būs studijas-e gleznu izstāde un radošā darbnīca gleznot gribētājiem.

Visu dienu Jums ir iespēja doties izjādē ar zirgu vai poniju, izbraukt ar laivām ezerā, ienirt dažādās amatnieku darbnīcās, atrakcijās un stiprināties tepat esošajā āra kafejnīcā vai Pils restorānā, kā arī Dzirnavu krodziņā. 
Pateicoties Limbažu novada domes atbalstam, bērniem līdz 14 gadiem izbrauciens zirga vai ponija mugurā par brīvu.

Ja ir vēlēšanās Vasarsvētkus baudīt attālāk no koncerta kņadas un dejām, tad pakavējieties satikto draugu lokā krodziņā pie Dzirnezera, vai nozūdiet plašajā Bīriņu Pils parkā pa pastaigu takām un tveriet smaržas, sajūtas un vasaras pilnību. 

Ikdienā Bīriņu Pils ir atzīta kāzu, banketu un semināru rīkošanas vieta, kā arī katru dienu te darbojas Restorāns un Viesnīca. Īpaša Bīriņu Pils rota ir skaistais parks, terases, pastaigu takas un lapenes, kuru iepazīšanai bieži vien paiet visa diena. Vēsturisko ēku ansamblī apskatāms arī Stallis ar izjāžu zirgiem, ponijiem un šķirnes trušiem. 

BAUDĪSIM PAVASARI KOPĀ UN TIKSIMIES BĪRIŅU PILĪ 4. JŪNIJĀ 13.00 VASARSVĒTKU SVĒTBRĪDĪ UN LIELAJĀ ŠLĀGERKONCERTĀ “ZAĻUMBALLE”!
Biļetes iepriekšpārdošanā līdz 26. maijam 6,- € 
Laipni lūgti rezervēt vietu pie galdiņiem ar skatu uz skatuvi 5€/pers papildus ieejas biļetei. Tālrunis rezervācijām 29244927. 


Skatīt citas ziņas ...