Lībiešu krasta tūrisma uzņēmēji piedalās praktiskajās nodarbībās

08.11.2017

Šī gada 7. novembrī "Lauku ceļotājs" viesojās mājīgajās Maras muižas telpās, kur praktisko nodarbību ietvaros Dundagas un Ventspils novadu tūrisma pakalpojuma sniedzējiem "Lauku ceļotājs" prezentēja un dalījās idejās, kā tūrisma uzņēmējiem veidot savstarpējo sadarbību un izveidot kopēju tūrisma piedāvājumu, kā arī iepazīstināja ar grozījumiem likumdošanā saistībā ar komplekso pakalpojumu precizēšanu.


Semināra laikā Dundagas un Ventspils novada tūrisma uzņēmēji kopā apmeklēja vairākus tūrisma pakalpojumu sniedzējus Ventspils, Alsungas un Kuldīgas novados, kur piedalījās praktiskajās nodarbībās un iepazinās ar pakalpojuma sniedzēju piedāvājumu. Seminārs tika noslēgts Kuldīgas novada Maras muižā ar šīs vēsturiskās muižas iepazīšanu un "Lauku ceļotāja" prezentāciju.

Praktiskās nodarbības tika organizētas  Igaunijas - Latvijas Programmas no Eiropas Reģionālās attīstības fonda projekta "Mazo etnisko kultūrtelpu attīstība un popularizēšana kā tūrisma galamērķis" ietvaros.

Augstākminētā publikācija atspoguļo autora viedokli un Igaunijas-Latvijas programmas vadošā iestāde neatbild par tajā ietvertās informācijas iespējamo izmantošanu.


Skatīt citas ziņas ...