Prezentējam lauku tūrisma piedāvājumu Japānas tūrisma operatoriem

30.11.2017

22. novembrī Tokijā, Latvijas vēstniecībā, kopā ar Igaunijas un Somijas kolēģiem sniedzām prezentāciju, lai iepazīstinātu ar mūsu kopīgo tūrisma piedāvājumu - GO RURAL.  Uz prezentāciju bija ieradušies vairāk kā 40 tūrisma industrijas pārstāvji, kuri jau šobrīd strādā ar Baltijas valstīm un ir ieinteresēti paplašināt savu produktu klāstu, vedot tūristus arī ārpus galvaspilsētām un ierastajiem tūrisma galamērķiem.


Prezentācija tika rīkota ar mērķi sniegt tūroperatoriem konkrētu un praktisku informāciju, lai iedrošinātu viņus iekļaut savās programmās ko jaunu. GO RURAL piedāvājumā ir gan vairāku dienu maršruti mūsu valstīs grupām un individuāliem tūristiem, gan dienas programmas ar apmeklējumiem lauku saimniecībās, pilīs un muižās, nacionālajos parkos un citās vietās, kas izvēlētas, balstoties uz iepriekšējo pieredzi ar Japānas tūristiem. Iepazīstinājām arī ar mūsu nacionālajiem ēdieniem, un varam secināt, ka Baltijas garšas sajūtas japāņiem ir pieņemamas.

Pēc prezentācijas notika pieņemšana vēstniecībā, kuras laikā risinājās sarunas par turpmāko sadarbību.
Pateicamies par atbalstu prezentācijas un pieņemšanas organizēšanā Latvijas vēstniecībai Japānā un mūsu sadarbības partneriem Japānā Foresight Marketing.

GO RURAL prezentācija - JP (PDF, 15.1 MB)

GO RURAL prezentācija - EN (PDF, 511 MB)

Foto galerija


Skatīt citas ziņas ...