Iznācis Latvijas – Igaunijas piekrastes pasākumu kalendārs 2018. gadam

31.01.2018

Apkopojot Latvijas un Igaunijas piekrastē 2018. gadā plānotos pasākumus, projekta “Pārgājienu maršruts gar Baltijas jūras piekrasti Latvijā un Igaunijā” komanda izveidojusi piekrastes pasākumu kalendāru, kurš ikvienam interesentam sniedz ieskatu piekrastes svarīgākajos notikumos, padarot piekrasti par vēl vilinošāku tūrisma galamērķi ne tikai aktīvā tūrisma cienītājiem, bet arī kultūras gardēžiem un ceļotājiem, kas novērtē izvēles plašumu. 


Jāteic, ka pasākumu klāsts ir plašs un daudzveidīgs, sākot no mākslas izstādēm līdz pat siļķu festivālam, sniedzot iespēju izvēlēties starp pasākumiem, kuru apmeklētāju skaits ir mērāms tūkstošos un tādiem, kuri ir tikai uzsākuši savu ceļu atpazīstamības iegūšanai.

Igaunijas – Latvijas piekrastes pasākumu kalendārs 2018. gadam 5 valodās (latviešu, igauņu, angļu, vācu un krievu) ir izveidots Igaunijas – Latvijas programmas no Eiropas Reģionālās Attīstības fonda atbalstītā projekta “Pārgājienu maršruts gar Baltijas jūras piekrasti Latvijā un Igaunijā” ietvaros un ir pieejams bezmaksas lejupielādei projekta partneru mājas lapās. 

Kalendāru var lejuplādēt šeit.


Skatīt citas ziņas ...