"Balttour 2019" biznesa forums

21.01.2019

30. janvārī jaunajā viesnīcā “Wellton Riverside SPA Hotel” notiks “Balttour 2019” biznesa forums. Tas veltīts mūsdienu tūrisma mārketinga digitalizācijas izaicinājumiem, ar kuriem savā darba ikdienā sastopas Latvijas tūrisma uzņēmēji, kas darbojas uzņemošā un izejošā tūrisma aģentūrās, tūrisma informācijas centros, sniedz viesnīcu un citus pakalpojumus nozarē. 


Praktiskus un noderīgus padomus savam ikdienas darbam varēs gūt no vairāku nozaru speciālistiem. Digitālā mārketinga aģentūras “Infinitum” speciālisti iepazīstinās ar sociālo tīklu nozares, reklāmas un mājaslapu lietošanas tendencēm, kā arī atsauksies uz piemēriem no pašmāju tūrisma dzīves. Plānots, ka foruma klausītāji saņemtās zināšanas varēs pielietot savā praktiskajā darbībā. Vērtīgas ikdienas darbā būs arī zināšanas par sadarbības partneru un klientu finanšu uzticamības pārvaldību; par to informēs “Kredītinformācijas Birojs”.

Digitālā satura mārketinga aģentūras “New Black” eksperte Kristīne Rasnača piedāvās aizraujošu saturu par mileniāļiem jeb “tūkstošgades paaudzi” – viņu raksturojumu un efektīviem veidiem, kā šo paaudzi uzrunāt tūrisma nozarē. Lekciju īpaši “Balttour” forumam izstrādājis populārais sociālo mediju guru Artūrs Mednis.

Lai reģionu tūrisma dzīves organizatori varētu veiksmīgāk piesaistīt tūristus no dažādām Latvijas pilsētām, biznesa augstskolas “Turība” asociētais profesors, Tūrisma pētniecības centra vadītājs, SIA “Balticvision Riga” izpilddirektors Ēriks Lingebērziņš prezentēs tikko notikuša pētījuma “Latvijas lielo pilsētu iedzīvotāju ceļošanas paradumi Latvijā un vispārējās iekšzemes tūrisma tendences” rezultātus.

Aviokompānijas “airBaltic” tirdzniecības vadītāja Baltijas valstīs Sanda Teihmane foruma dalībniekiem atklās 2019. gada jaunos galamērķus, sniegs iespēju satikt to pārstāvjus, kā arī aicinās sajust jauno galamērķu un ceļojumu garšu. “airBaltic” jaunie galamērķi ir iespēja tūrisma aģentūrām paplašināt savu biznesu, savukārt uzņemošā tūrisma nodrošinātājiem – piesaistīt jaunus klientus.

Aicinām Jūs apmeklēt biznesa forumu, lai uzzinātu par jaunākajiem izaicinājumiem, ko tūrismam sagādā notiekošā digitālā revolūcija, un iepazītos ar risinājumiem un jaunumiem, kas būs derīgi ikdienas darbā, kā arī veidotu jaunus lietišķos kontaktus! 

Pasākuma programma | Dalības maksa un reģistrācija

Reģistrēšanās līdz 25.01.2019. Vietu skaits ierobežots.

 

Organizatori: Latvijas Tūrisma aģentu un operatoru asociācija (ALTA), Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1.

Atbalsta: “Magnetic Latvia”, “Digital Journey”, biznesa augstskolas “Turība” Tūrisma pētniecības centrs, “BalticTravelnews.com” “Wellton Hotels”, “airBaltic”.
 


Skatīt citas ziņas ...