Lauku maizes cepšana, "Ievlejas"

Lauku gardumi
Lauku gardumi Latvija, Kurzeme, Pāvilostas novads

Lauku maizes cepšana, "Ievlejas"

Saimniece ar malku kurinātā klona krāsnī cep īstu Latvijas lauku rudzu maizi. Rudzu saldsskābā maize tiek cepta pēc dzimtas īpašumā esošas senas receptes, no īstiem rudziem, kuri tiek izaudzēti pašu saimniecībā, ar bioloģisko saimniekošanu.

Mīklu gatavo no rudzu vai kviešu miltiem, sāls, cukura, ķimenēm un dabīga ierauga. Apmeklētāji var vērot un piedalīties maizes cepšanā, degustēt un iegādāties to, kā arī apskatīt muzeju.

Vēsturiskā mantojuma agrotūrisms Attālums no valsts galvaspilsētas250 Sezona4-12 Pieņem individuālus apmeklētājus Piedāvā naktsmītni Apmeklējums iepriekš jāpiesaka Pieņem tūristu grupas
Tuvākā apdzīvotā vieta/pilsēta
  Apmeklējums iepriekš jāpiesaka!