Dabas tūrisma piedāvājumi Apvienotās Karalistes tūristu tirgum

16.02.2023

Šajā gadā esam uzsākuši jaunu Baltijas dabas tūrisma projektu ar mērķi izstrādāt kopīgu Latvijas un Igaunijas dabas tūrisma produktu, kas pielāgots Apvienotās Karalistes tūristu interesei, pozicionēt to tirgū, izmantojot īpašu mārketinga kampaņu, un palielinot pārdošanas apjomus.

Lūdzam atsaukties tos pakalpojumu sniedzējus, kuri piedāvā dabas tūrisma pakalpojumus un vēlas iesastīties šajā dabas tūrisma tīmekļa platformā, kas paredzēta Apvienotās Karalistes tirgus interesēm.
Lai iesaistītos, lūdzu, aizpildiet pieteikuma anketu (angļu valodā), kurā jānorāda jūsu sniegtie dabas tūrisma pakalpojumi: https://forms.gle/zrEXFrH5PBjvQocB9.
Pieteikumus gaidīsim līdz 1. martam.


Dabas tūrisma produkta pamatā būs individuāli mazo un vidējo uzņēmumu dabas tūrisma produkti un pakalpojumi, kas tiek sniegti angļu valodā, profesionāli sagatavoti un pieejami inovatīvā un specializētā dabas tūrisma tīmekļa platformā, kas tieši sasaista produktu nodrošinātājus - pārdevējus ar pircēju – individuāliem ceļotājiem, specializētām interešu grupām un tūrisma operatoru kompānijām, kas specializējas Baltijas un Ziemeļvalstīs.

Dabas tūrisma produkts ietvers tādus piedāvājumus kā savvaļas dzīvnieku un putnu vērošanu, dabas fotografēšanu, pārgājienus dabā, velo tūres, laivošanu, kā arī ekskursiju programmas, kas iekļaus dabas elementus un vērtības, piemēram, botāniku, dabas veltes un uz dabas resursiem balsītām SPA programāmmām, u.c.

Visus dabas tūrisma tipus skatiet te: https://ej.uz/BalticNatureTourism.

Jautājumu gadījumā, lūdzu, sazinieties ar "Lauku ceļotāju" e-pastā toms@celotajs.lv.

Priecāsimies, ja pārsūtīsiet šo ziņu tiem, kam tas varētu būt saistoši.


Skatīt citas ziņas ...