Latvija ir ābolu zeme, un ābolu sidrs - jauna Latvijas garšas vizītkarte!
Sidra ceļš aicina iepazīt īstu, no Latvijā augušiem āboliem darītu sidru un atklāt sidra darīšanu kā aizraujošu dzīvesveidu. Amata sidru Latvijā ražo ģimenes uzņēmumi, kas sidra darīšanu no vaļasprieka pārvērtuši veiksmīgos uzņēmumos. Īstā sidra pamatā ir dabīga ābolu sula no īpašām sidra ābolu šķirnēm. Bez ķīmiskiem koncentrātiem vai mākslīgiem aromātiem.
Latvijas īstais ābolu sidrs ir kvalitatīvs dzēriens ar stāstu, kuru vislabāk izprast dodoties "Sidra ceļā", apmeklējot sidra darītavas, baudot degustācijas, un kļūstot par sidra pazinēju.
Latvijas sidrs - tā vēsture, ražošana, specifika un tradīcijas.
Sidra pasākumu kalendārs Latvijā.