Apskates saimniecība, kur popularizē latvisko dzīves ziņu, piekopj tradicionālos rituālus un cienā ar lauku labumu ēdieniem - putru, virteņiem, pīrāgiem, plātsmaizēm, kas gatavoti no pašu audzētiem graudiem un rupja maluma miltiem. Tēju, garšvielu un lauku labumu iegāde.
Latviešu virtuve: Zupas, graudu putras, saldie ēdieni, pīrādziņi, plātsmaizes un lauku tortes.
Īpašais ēdiens: Virteņi no rupja maluma pilngraudu miltiem ar biezpienu un speķi.
Intensīva lauksaimniecība. Nodarbojas ar bioloģisko lauksaimniecību. Kopējā platība 365 ha. Graudaugi (kvieši, mieži) – 270 ha, rapsis – 44 ha, pākšaugi (pupas, zirņi), liellopi - 5. Audzē garšvielas un zāļu tējas.